Despre noi

Înființată în anul 1997, Comagro Vest este una dintre cele mai importante companii furnizoare de produse agricole, în special de cereale, din Vestul României. Activitatea noastră comercială cuprinde cumpărarea și vânzarea de cereale, furnizarea de input-uri pentru agricultură, comercializarea de utilaje agricole și servicii de transport rutier de marfă.

În mod tradițional, deja, aria de achiziții a Comagro Vest acoperă județele din vestul țării, zone cu imapct major în producția de cereale a României, atât prin cantitățile produse aici, cât și prin calitatea superioară a mărfurilor agricole introduse în piață. Printre partenerii noștri se numără firme de prestigiu specializate în depozitarea cerealelor și firme internaționale a căror specializare este comerțul în domeniul agricol.

Comagro Vest este o companie privată, fondată în anul 1997 și deținută de managementul acesteia. Sediul companiei se găsește în Arad, România.

Activitate

Domeniul principal de activitate al Comagro Vest este comercializarea produselor agricole, cu precădere a celor cerealiere.

De asemenea, firma desfașoară activități de transport de mărfuri vrac cu mijloacele proprii de transport atât pentru necesitaţile firmei cât și pentru terți.

Având o creștere constantă a cifrei de afaceri și a volumului de mărfuri comercializate, cumulată cu o continuă modernizare a mecanismelor de tranzacționare, Comagro Vest urmărește să rămână în continuare unul dintre actorii stabili și de încredere în piața agricolă din România.

Management

Fiind unul dintre cei mai importanți actori ai pieței agricole regionale,  dorește să dezvolte relații trainice atât cu producătorii agricoli cât și cu clienții, să le furnizeze acestora informațiile, serviciile și produsele de care au nevoie păstrând în același timp un grad de exigență ridicat în ceea ce privește acuratețea și eficiența tranzacțiilor comerciale.

Pe traseul specializat al lanțului comercial, Comagro Vest se situează în punctul crucial al transformării produselor fermei în mărfuri agricole destinate unei piețe în continuă modernizare. Răspunzând cerințelor tot mai complexe și exigente ale pieței agricole, Comagro Vest este un partener de încredere al fermierilor, sprijinindu-i în alegerea culturilor cu perspectivă de piață și în condiționarea adecvată a acestor produse în scopul introducerii în piața agricolă a unor produse vandabile și cu potențial comercial ridicat, garanție a unei activități agricole sustenabile.

Echipa de management a Comagro Vest este interesată în atingerea performanței în afaceri, membrii acesteia fiind în același timp și acționarii deținători ai companiei. Acest lucru este o garanție pentru partenerii noștri de afaceri asupra seriozității și corectitudinii colaborării noastre actuale și viitoare.

Structura grupului

Grupul Comagro Vest este format din:

COMAGRO VEST

Comerț în domeniul agricol și transporturi rutiere

centrul-maris-companie

CENTRUL DE AFACERI MARIS

Închiriere spații pentru birouri și sedii de firmă

Dorești să afli mai multe despre serviciile și activitatea noastră, nu ezita să ne contactezi.