Activități Comerciale

Comagro Vest - comercializarea produselor agricole și transporturi rutiere de mărfuri vrac.

Cereale

Activitatea principală a firmei Comagro Vest este tranzacționarea cerealelor.

Datorită capacității dezvoltate în timp de a ține sub control parametrii de calitate a mărfurilor agricole tranzacționate, grâul de panificație are ponderea cea mai mare în portofoliul nostru, urmat de porumb, orz și produse oleaginoase.

În decursul anilor de activitate, Comagro Vest a dezvoltat relații comerciale stabile, pe termen lung, cu producătorii agricoli din zona de vest a României, devenind una dintre principalele firme care achiziționează cereale în această zonă geografică. Un motiv de deplină satisfacție este dat de faptul că, desfășurându-și activitatea cu corectitudine și transparență, firma nu a înregistrat nici un litigiu cu furnizorii care să necesite rezolvarea în instanțele judecătorești.

De asemenea, Comagro Vest a construit o rețea solidă de clienți, cumpărători de cereale cărora le asigurăm o aprovizionare ritmică, eficientă din punct de vedere financiar și caracterizată de rigurozitate în respectarea parametrilor de calitate a mărfurilor oferite.

Transportul cerealelor comercializate se face cu mijloacele auto proprii firmei, în acest fel reușind să asigurăm o maximă flexibilitate și punctualitate în livrarea produselor contractate.

Transport

Firma deține mijloace de transport auto specializate și autorizate pentru transport de mărfuri vrac.

Transportul cerealelor comercializate de către Comagro Vest se face cu mijloacele auto ale firmei, în acest fel reușind sa asigurăm o maximă flexibilitate și punctualitate în livrarea produselor contractate. Capacitatea de transport proprie este dimensionată în așa fel încât întregul volum de mărfuri comercializate să poată fi livrat cu mijloacele de transport ale firmei.

Dorești să afli mai multe despre serviciile și activitatea noastră, nu ezita să ne contactezi.